Еее...нічого не зрозумів я...яка рознь ? Хто винен, що кому ?...Куда-то исчезло мое сообщение...
mod edit
Да, Дима. Сообщения, которые разжигают рознь и закликають до повалення існуючого ладу насильницьким шляхом будуть тупо модеруватись. Ти читав заголовок топіка? Нахуя тут обговорювати, хто кому що винен, хто кого знає, і т.п.? Нафіга ці провокації?
и нафига уподобляться сам знаешь кому
Я більше скажу. Тут би розбіратись, як залізти на фтпДо НГ точно не сделаю.
Мне разбираться с движком точно так же как и вам нужно.
Кнопки мутные, хоть ты тресни....
Проїхали.Еее...нічого не зрозумів я...яка рознь ? Хто винен, що кому ?...Куда-то исчезло мое сообщение...
mod edit
Да, Дима. Сообщения, которые разжигают рознь и закликають до повалення існуючого ладу насильницьким шляхом будуть тупо модеруватись. Ти читав заголовок топіка? Нахуя тут обговорювати, хто кому що винен, хто кого знає, і т.п.? Нафіга ці провокації?
и нафига уподобляться сам знаешь кому
Повалення якого режиму ?) Це про що, взагалі ?
Я написав, що аббревіатура мені не подобається, УМФ чи інша, не важливо.
А назва НАШ РОК - подобається.
Потім, я написав, що навіть не знаю тих, про кого там писалось. Тобто, мені до них взагалі ніякого діла нема.
І цитата з пісні була, як підтвердження твоїх слів про дипломатичну дружбу.
Які провокації ?...Провокації чого та до чого ?
Рома, ти щось не те собі надумав, реально.
так отож.. коли реєстрували, то забулись, здається. буде час я розберусь. ато воно, падло, навіть в гуглі не індексується, здається, доки ще.Ну я взагалі не в руслі, де що лежить, явки-паролі...т.п
Чого проблема на фтп зайти ? Єсть пароль ?
Все набагато легше. До шаблонів пароль не потрібен. Тільки там вороття нема, якщо накосячиштак отож.. коли реєстрували, то забулись, здається. буде час я розберусь. ато воно, падло, навіть в гуглі не індексується, здається, доки ще.Ну я взагалі не в руслі, де що лежить, явки-паролі...т.п
от для того, щоб було вороття, і для індексації в пошукових системах - потрібенВсе набагато легше. До шаблонів пароль не потрібен. Тільки там вороття нема, якщо накосячиштак отож.. коли реєстрували, то забулись, здається. буде час я розберусь. ато воно, падло, навіть в гуглі не індексується, здається, доки ще.Ну я взагалі не в руслі, де що лежить, явки-паролі...т.п
Бля, только не надо акцент на митол делать - это ж НАШ РОК, а рок бывает разный - даже джаз-рок)))5) я б змінив кольорову гамму сайту, голубенький трохи не метальовий колір
Так модерируй...хули админы не люди? Ошибаться не в праве?Вот это название подраздела "Бас-гитары БАЗА БАСА" - полный пиздец.![]()
Или уже просто Бас-гитары, или просто БАЗАБАСА и без пробела.
А то, прямо, ну бред-же получается.
Та я больше забанить кого-нибудь хочуТак модерируй...хули админы не люди? Ошибаться не в праве?Вот это название подраздела "Бас-гитары БАЗА БАСА" - полный пиздец.![]()
Или уже просто Бас-гитары, или просто БАЗАБАСА и без пробела.
А то, прямо, ну бред-же получается.