Надолго ли?Та есть ему предел. Петро, вот на меня глянь
да похуй, на них на всіх серійних шпон, навіть на американськихНу да, но я не разделяю эти понятия часто, даже если это фотообоиЭто не топ. Это шпон.![]()
топ и топ, хули
Під краску я б корпус зі п"ятидесяти шматків клеїв, шоб знали як купувати крашені наглухо гітари.Я вважаю що той шпон взагалі тільки для інструментів під прозорий лак потрібен. Для інструментів під краску я б його не використовував, сенсу не має на мій погляд.
Тоді власник крашеної гітари почуватиме себе трохи крутішим ніж власники прозорих гитар... бо над 50тьма шматками праці більш ніж над одним.Під краску я б корпус зі п"ятидесяти шматків клеїв, шоб знали як купувати крашені наглухо гітари.Я вважаю що той шпон взагалі тільки для інструментів під прозорий лак потрібен. Для інструментів під краску я б його не використовував, сенсу не має на мій погляд.
Я з мексиканським Фендером саме так себе і заспокоюю )Тоді власник крашеної гітари почуватиме себе трохи крутішим ніж власники прозорих гитар... бо над 50тьма шматками праці більш ніж над одним.Під краску я б корпус зі п"ятидесяти шматків клеїв, шоб знали як купувати крашені наглухо гітари.Я вважаю що той шпон взагалі тільки для інструментів під прозорий лак потрібен. Для інструментів під краску я б його не використовував, сенсу не має на мій погляд.
Петя, "теперь" это уже сто лет. Иди в музторг поиграй.Костя, не ты один)))
Теперь Джексари клепают в Индии...
Кто играл? ))
Так а що власне там такого? В мене також є Мексиканець, один здоровий шматок посередені та дві доклейки по краях, на чорному кольорі все видно, хоча Амірханич якось робив спробу трольнути, але був повержений універсальним смайлом "Я з мексиканським Фендером саме так себе і заспокоюю )
То тебе бутерброд шпону дурить, там шматків 8, не менше зазвичай.Так а що власне там такого? В мене також є Мексиканець, один здоровий шматок посередені та дві доклейки по краях, на чорному кольорі все видно, хоча Амірханич якось робив спробу трольнути, але був повержений універсальним смайлом "Я з мексиканським Фендером саме так себе і заспокоюю )"
Тогда все холивары по поводу превосходства однокусковых дек вообще фуфло, ибо звук там огогоТо тебе бутерброд шпону дурить, там шматків 8, не менше зазвичай.
Товариш suicadal_fun навіть емпірично перевіряв оголивши колись свій п-бас.
Ліньки шукати фотку, десь були фотки заготовок на заводі.
йой.. а мені дуже навіть подобається!Ну так известно что - новый брэнд Гровера Джексона (того самого). Производят то ли в Китае, то ли в Корее. В азии короче. Совсем недавно возник. Дизайн конечно тот еще.