Ось так група де пацан грає на Епіфоні бай Гібсон набрала за 6 днів під 3 мільйони переглядів...
Практика розходиться з форумною теорією...
(В кліпі пацан саме з цим епіфоном -
https://www.epiphone.com/Products/Les-Pa ... ustom.aspx)
Ну і звичайно можу сказати шо це і відповідь як мало слухачів у мітала
PS
Всім критикам шо тіпа 'музло гавно', 'це не музика', 'дрючать одним пальцем' хочу нагадати - вони завтра гратимуть на епіфоні перед стадіоном фанатів, а ви завтра гратимете на гібсон кастомі в сімейках на кухні коту!
Всім рокєнрола!

На рахунок Епіфона: 1. по-перше він за гру на цьому Епі отримує гроші, тобто банально заробляє; 2. по-друге на ньому Гібсонівські датчики, а оскільки це електрогітара, то так чи інакше коливання струн перетворюються в електичні імпульси, тому звучати він може, інше питання, що фірмовий інструмент красивіший і зручніший, та й внесок дерева там додає до звуку; 3. на рахунок пацанів з Епі, які збираюсь стадіони vs домашніх гітаристів в трусах, які грають для котів, приведу цитату Артура Шопенгауера: "Самые прекрасные творения каждого искусства, благороднейшие создания гения, для тупого большинства людей навеки остаются книгой за семью печатями и недоступны для него, отделенного от них глубокой пропастью, как недоступно для черни общение с королями", тому краще грати талановиті речі коту, ніж "мітол" не дуже розумним людям; 3. на рахунок того, що можна грати на концертах не на супердорогих інструментах, я особисто грав на Лідстарі і відіграв не один концерт та ще й на легендарному Зумі-505, бо тоді просто не було нормальних інструментів, а примочки паяли самопальні, але просто якщо є гроші, то навіщо грати на казна-чому?