ну началось
Лумису, Петруччи и остальным семиструнщикам расскажите, что вторично, а что нет
Не-не, этим как раз не надо У них все первично и круто, равно как и у Тосина Абаси, Расти Кули и другихну началось
Лумису, Петруччи и остальным семиструнщикам расскажите, что вторично, а что нет
ща "знатоки" скажуть шо треба орієнтуватися виключно на (далі цитата) "ВСЕМИРНОИЗВЕСТНЫЕ ГРУППЫ"У Pretty Reckless строй зачем-то на полтона спущен, мы делали каверы в стандартном строе с повышением, вокалистка вроде справилась. Но все-таки зачем-то это было им нужно.
И у них гитарист еще тот любитель полуакустик!
И епифона не испугался
Так я же говорил ВСЕГДА (см. пост выше), что "все хорошо в меру"! Пониженный строй или дополнительная 7-я струна должны служить каким-то ХУДОЖЕСТВЕННЫМ целям, для выражения определенной музыкальной идеи, вот как на видео Вая, что привожу в примерКстати, Вай тоже иногда не умеет играть - ибо понижает Иуда!
Ну-ну, бачу зачепило ВСЕМИРНО ИЗВЕСТНЫЕ - це групи, які знає широке коло людей, які заснували стиль чи внесли вагомий вклад у його розвиток і є ТАЛАНОВИТИМИ АБО ГЕНІАЛЬНИМИ, от Metallica, наприклад. А те, що хтось слухає якісь групи, які він вважає відомими і про які хтось написав статтю у вікіпедії, то це не є критерієм. У коледжі Берклі чи Гітарному Технологічному Інституті при вивченні рок-музики точно НЕ викладають рифи цих 10500 груп з написом назви в дусі "Розірвані Кишки" готичним шрифтом у дроп-ЛЯ-СІ-ФА, крім таких, як, до прикладу, Animal as Leaders. Не переймайтесь, хороший смак - це також мистецтво слухати важливе і не засмічувати свій мозок мотлохом До речі, я більш ніж упевнений, що такі гурти, як Brecker Brothers, Rippingtons, Spyro Gyra, Mezzoforte і т.д. Вам невідомі, а вони, тим не менше, є загальновідомимища "знатоки" скажуть шо треба орієнтуватися виключно на (далі цитата) "ВСЕМИРНОИЗВЕСТНЫЕ ГРУППЫ"У Pretty Reckless строй зачем-то на полтона спущен, мы делали каверы в стандартном строе с повышением, вокалистка вроде справилась. Но все-таки зачем-то это было им нужно.
И у них гитарист еще тот любитель полуакустик!
И епифона не испугался
Бо якшо дехто якоїсь групи не знає, то ця група відразу стає відсталою і гаражною.
І взагалі гаМном.
Так, жодної не знаю. іііі....не стверджую шо це фуфло з ходу!До речі, я більш ніж упевнений, що такі гурти, як Brecker Brothers, Rippingtons, Spyro Gyra, Mezzoforte і т.д. Вам невідомі, а вони, тим не менше, є загальновідомими
Так я не й стверджував з ходу, спочатку я послухав хвилин 5, бо на більше терпіння не стало, дуже вухо різало в тому числі через саунд, банка на хай-гейні звучить просто жахливо як на мене, чесно якраз зразу й склалось враження чергової гаражної групи.Так, жодної не знаю. іііі....не стверджую шо це фуфло з ходу!До речі, я більш ніж упевнений, що такі гурти, як Brecker Brothers, Rippingtons, Spyro Gyra, Mezzoforte і т.д. Вам невідомі, а вони, тим не менше, є загальновідомими
Група Down теж ЗАГАЛЬНОВІДОМА. Просто вам була не відома.
Ви ведете себе як підліток - "якшо я не знаю групи - то группа - фігня!"
Камон! Вже ж дорослий чоловік!
Я от все думаю про цей підхід.Так я не й стверджував з ходу, спочатку я послухав хвилин 5, бо на більше терпіння не стало, дуже вухо різало в тому числі через саунд ...
Так справа не в тому, що саунд живий, а в тому, що мені 5 хвилин вистачило, щоб зрозуміти, що нічого талановитого чи цікавого ця група з себе не представляє. Після прочитання поста я ще раз спробував, слухав і студійні записи вибірково, ну нецікаво і все тут, хоч що роби. От я для прикладу наведу відео з жахливим звуком Megadeth на концерті, ще й Мастейн налажав при співі, хтось явно писав на телефон. Але одразу чути, що група видатна при всіх мінусах концертного записуЯ от все думаю про цей підхід.Так я не й стверджував з ходу, спочатку я послухав хвилин 5, бо на більше терпіння не стало, дуже вухо різало в тому числі через саунд ...
От якшо взяти чувака який не чув Мєталіку, і дати йому послухати концертний запис Франтіка і Сейнт Енгера. 5 хвилин.
Він складе адекватну картину музики/звуку Мєталіки за таких вхідних данних?
PS
Шо б не було в пості оффтому - по темі:
гібсон - краще всіх. особливо з бразильським полісандром!!
Может перенести в "Почему так много металлистов..." или в тему про пониженые строи?Для этих разговоров есть соответствующие темы. Кому интересно подискутировать приглашайте оппонентов туда! Не хочется махать админшашкой, но, похоже, прийдётся, если эта флудильня не закроется
Є різниця між групами всесвітнього рівня і проектом не самої відомої актриси чи всі мають падати при перших звуках цієї групи???
ну дальше я слушать не стал - все понятно, еще один Курт Кобейн ))В возрасте 15 лет, Мастейн снял свою квартиру, зарабатывая деньги продажей наркотиков. Одной из его покупательниц часто не хватало денег на покупку и поэтому она вместо денег давала пластинки таких групп как Iron Maiden, AC/DC, Motörhead и Judas Priest. Весной 1978 года Дейв бросает школу и целиком и полностью переключается на электрогитару в основном из-за бесплатных наркотиков и доступных женщин.
Не-не, ещё один Курт Кобейн - это всемирно известный барабанщик, пардон, гитарист Dave Grohl. Кстати, мы переехали в "почему так много металлистов..."ну дальше я слушать не стал - все понятно, еще один Курт Кобейн ))
Пришел лесник и выгнал всех к е....й материДля этих разговоров есть соответствующие темы. Кому интересно подискутировать приглашайте оппонентов туда! Не хочется махать админшашкой, но, похоже, прийдётся, если эта флудильня не закроется
Какой ужас Это ещё похлеще LPJ
Ну нет, защищает лак корпуса от царапания медиатором. Я часто замечаю, что при сильной атаке медиатор на пикгард соскальзывает.лес пол без нека не лес пол!!! Лучше без бриджа но с неком...
Кстати в чес прикол пикгарда на ЛП, в чем его смысл, и функция. Просто бесполезная вещь выходит, чисто эстетически?
Вполне по фростеру, только крутилка есть лишняя)))лес пол без нека не лес пол!!! Лучше без бриджа но с неком...
Кстати в чес прикол пикгарда на ЛП, в чем его смысл, и функция. Просто бесполезная вещь выходит, чисто эстетически?
вот у меня была такая гитара:лес пол без нека не лес пол!!! Лучше без бриджа но с неком...