Наш Рок - найнадійніший сайт для покупки музичних інструментів та обладнання! Тут Ви завжди отримаєте оригінальні товари найвищої якості! Отримайте також корисну пораду від фахівців!

No avatar
vargmetall

07 березня 2025, 15:24

Зображення

Heavy Metal / Groove Metal група Restless Mind в минулому році представила новий міні-альбом, який, звичайно ж, не повинен був пройти повз цінителів жанру.

"...В очікуванні осені і сну. Але мій лід витримає-я це знаю!"- свідчить слоган платівки, яка занурює слухача в світ холоду, ізоляції і внутрішніх переживань героїв пісень на шляху до подолання труднощів і перешкод.

"Кожна композиція-це роздум про щось замерзлому, скутому, але в той же час прагне до звільнення, відходу від внутрішніх переживань. Це альбом про подолання, про пошук тепла в холодному світі."- пише про EP портал VARG MEDIA.

"Мій лід" являє собою суміш прогресивного металу, приправленого мелодикою хеві метал і елементами грув-металу, що створює унікальний звуковий ландшафт, захоплюючий з перших нот.

"Органічне поєднання двох духовно близьких підстилів-це основа музичної організації міні-альбому. І звичайно, тут важлива Гітарна відпрацювання-від найпростіших ходів і пасажів, до класних партій, коли інструмент (на гітарі зіграв Роман новачків) ніби злітає над тілом Трека і починає творити щось одухотворене ("Ice of Mine"). Або вдається в Соло, близьке до прогресивного року ("Reset"). І майстерня і складна сольна партія в забійному треку "Don't go Insane" лінкує до гітарних дослідів класичних рок-монстрів 70 – х." - характеризують реліз критики російського порталу Mastersland.

Ну а ми пропонуємо відкинути чужі думки в сторону і скласти свій музичний пазл з 7 нових композицій Restless Mind.

Alert: