Ага. Первые пол страницы по существу, а дальше сплошные углеводы!ого какая тема))) и не перчитать)))
Зато поговаривают, что в Харькове самый большой завод по производству кокса.....сам из Харькова , так у нас закрыли Джазтер - офигенный тематический клубешник с живыми выступлениями и своей тусовкой , куча музыкантов выступали там , я просто рыдал
СогласенМне гораздо обиднее что мало котируется фьюжн , джаз , ведь очень много интерестного
Ронні! Я так скажу - думка якогось москальського "іксперта" забуруєва, який заробляє на життя кривляючись на сцені з попсовими недоумками під назвою "нє пара", важить так само як минулорічний сніг. Хто його знає в світі? Його гра має якусь художню цінність, на відміну від грандів типу Мальмстина чи Анжело чи Металіки, про яких він просторікує? НІ! Тому подібні статті лише відображають його викривлене, явно хибне сприйняття музики, якщо він не чує ладу по ходу гри, то він непрофесіонал от і все. Якщо зайти на москальський музичний форум і уважно почитати його, то можна знайти лише 2 тези - "б/у ипонец по 500$" и "бери лучше ерасова" (це відповідь на питання про будь-який ламповий комбо)Почитав цю статтю:
https://www.zaburuev.ru/notes/porog-vospriyatiya
Згадав цю тему!
В статті пояснюється, чому багатом мітал здається хріновою музикою, і чому "багато нот, а немає музики"
to Vai_2 я бы только убрал несколько раз проскакивающие "москальского"... "москальского"...Ронні! Я так скажу - думка якогось москальського "іксперта" забуруєва, який заробляє на життя кривляючись на сцені з попсовими недоумками під назвою "нє пара", важить так само як минулорічний сніг. Хто його знає в світі? Його гра має якусь художню цінність, на відміну від грандів типу Мальмстина чи Анжело чи Металіки, про яких він просторікує? НІ! Тому подібні статті лише відображають його викривлене, явно хибне сприйняття музики, якщо він не чує ладу по ходу гри, то він непрофесіонал от і все. Якщо зайти на москальський музичний форум і уважно почитати його, то можна знайти лише 2 тези - "б/у ипонец по 500$" и "бери лучше ерасова" (це відповідь на питання про будь-який ламповий комбо)
Одним словом, коли бачиш москальські ресурси, просто туди не заходь, зайди краще на американські чи європейські.
Хіба це не красиво і мелодійно? Та це вершина майстерності і музичності як такої
Таки афігеннаНє, ну він правий в одному точно - через поріг сприйняття неможливо довести комусь хто преться по класик-року що це афігєнна музика:
https://pleer.com/en/tracks/6912904RlFt - Nevermore - The Obsidian Conspiracy
soeri, я все по делу написал, у москалей нет ни музыки, ни гитарпрома (кроме урала и форманты), ни истории, ни вообще ничего.to Vai_2 я бы только убрал несколько раз проскакивающие "москальского"... "москальского"...
Режет слух.
У музыки нет национальности. И точка зрения тут никак не привязана к нации. Ну никак.
А от і Анжело
Хіба це не красиво і мелодійно? Та це вершина майстерності і музичності як такої
Согласись, что так же можно сказать и о блюзе - пару нот по пентатонике вверх, упражнения на бенды, пару нот по пентатонике вниз, вибрато, слайд, все это на 3-аккорда, а музыка таки где?Набор упражнений для развития пальцев. Упражнение на беглость (Паганини стайл), на вибрато, на флажолеты, пару гамм вниз, вверх в верхней и нижней позициях, теппинг и т.д. Всё так чинно, по-очереди. А МУЗЫКА таки где?
И я не соглашусь, здесь тоже присутствуют музыкальные образы,. Это композиция о шквале с дождем в тропическом лесу - сначала падают осторожные капли и дует небольшой ветер, но затем дождь становистя все более сильным, а ветер шквальным, потом опять период снижения интесивности осадком и ветра, а в лесу люди, которые переживают этот прирожный катаклизмНе соглашусь! В блюзе посредством инструментов (гитара, 5 нот и несколько приёмчиков/техник) люди создают музыкальные образы, делятся чувствами, настроением. Здесь же чувак просто демонстрирует: " Я и так могу, и так... и большим пальцем на шестой струне (не понятно нахер оно там надо было), и это...тоже..." Это сродни бодибилдингу. Только пальчики демонстрирует, а не бицепсы и трицепсы.
+1,Я так скажу - думка якогось москальського "іксперта" забуруєва, який заробляє на життя кривляючись на сцені з попсовими недоумками під назвою "нє пара", важить так само як минулорічний сніг. Хто його знає в світі? Його гра має якусь художню цінність, на відміну від грандів типу Мальмстина чи Анжело чи Металіки, про яких він просторікує? НІ! Тому подібні статті лише відображають його викривлене, явно хибне сприйняття музики, якщо він не чує ладу по ходу гри, то він непрофесіонал от і все. Якщо зайти на москальський музичний форум і уважно почитати його, то можна знайти лише 2 тези - "б/у ипонец по 500$" и "бери лучше ерасова" (це відповідь на питання про будь-який ламповий комбо)
Одним словом, коли бачиш москальські ресурси, просто туди не заходь, зайди краще на американські чи європейські.
А от і Анжело
вот не желая никого обидеть хочу сказать,что такие вещи уместней воспринимаются от тех,Набор упражнений для развития пальцев. Упражнение на беглость (Паганини стайл), на вибрато, на флажолеты, пару гамм вниз, вверх в верхней и нижней позициях, теппинг и т.д. Всё так чинно, по-очереди. А МУЗЫКА таки где?