А ще є така річ як гра
Кстати, может таки выложите что-нибудь послушать (если есть), пусть не сюда, а в тему Jazz-Rock, Fusion? Очень люблю слушать такие записи - в них теплая ламповая ламповость!

Ну позязя!

Специфика наших форумов такова, что сразу мои визави начнут писать гадости, независимо от того хорошо будет сыграно или нет.
Да и нет у меня нормальных записей, времени нет, работы много. Может когда-то запишу. А вот на сейшенах иногда поигрываю с нашими музыкантами, даже видео есть, но не выложу по вышеуказанным причинам.
от мені подобається мітал, вам - ні. Які аргументи вам навести? А головне - шо аргументувати? Шо мені мітал подобається аргументувати?
Повертаючись до теми, я можу аргументувати тільки те, що мітал грати не просто (тіпа, "лупити по першій струні, ааааааа єбошилово"), що я наче і робив раніше.
Ну, от нате ще аргумент:
Стоп-стоп! Коли це я казав, що мені метал не подобається? Animals as Leaders я ж і викладав кілька сторінок тому, як приклад хорошого складного металу з ломаними рифами в дропнутих строях.
От що мені категорично не подобається, то це
І мова йшла про те, що є в металі такі технічно складні, але на мій погляд (і не тільки на мій) зовсім немузичні групи, як Ви наводили.
Ну а про Бітлз це ж Ви почали, правда завдяки цьому я вирішив щось більш сучасне по гармоніїї почитати, ніж старі джерела, так що вийшло на користь