Наш Рок - найнадійніший сайт для покупки музичних інструментів та обладнання! Тут Ви завжди отримаєте оригінальні товари найвищої якості! Отримайте також корисну пораду від фахівців!

 
No avatar
zin11111
Повідомлень: 63
З нами з: 24 січня 2013, 19:10

26 травня 2021, 16:49

Продам бутікову педаль Echo Delay від української майстерні Sentimental Bob Electronics, яка виготовляє гітарні ефекти високого рівня з крутим і якісним звучанням. Являє собою дуже класний і чистий ділей з модуляцією, який не бустить і не просаджує звук, працює акуратно, без будь-яких шумів. Довгий час він був в мене основним ділеєм, попри нього я продав немало солідних і дорожчих бутіків, але він завжди залишався. На це було дві основні причини:
1)   працює безшумно і чисто, не просаджує і не бустить звук при будь-яких ситуаціях. З іншими було гірше.
2)   друга і основна: зовсім не змінює і не псує чистий звук, а також повтори під час роботи ефекту, і що ще важливіше – абсолютно не розмазує дісторшн, залишає його яскравим і прострільним, ніяких зайвих призвуків чи замилювання при тому, що це є емуляція лєнточних ділеїв.
Більше додати нічого, педаль просто супер. На борту присутні стандартні для ділеїв регулятори Mix, Time, Feedback, а також Depth i Rate для налаштувань модуляції. Крім того, є два тумблери: Filter (3 положення), яким можна чуть обрізати і замилювати на свій смак хвости, а також тумблер який включає модуляцію (3 положення). Два режими модуляції: синус і квадрат, звучать дуже цікаво і космічно.
По характеру звуку це є емуляція вінтажних лєнточних ділеїв, дуже глибока і космічна, в парі з ревером може творити чудеса. Модуляція по характеру нагадує ділеї типу Echo Base. Одинаково круто звучить і на кліні і на перегрузі, а також з іншими ефектами.
True Bypass. Затримка ехо – до 600 мс. Стан новий. Функціонал – все ОК. Ефект створений по схемі, близькій до бутікової педалі Subdecay Echobox.
 
Звучання:
https://www.youtube.com/watch?v=KjNuunRr_pU
 
Ціна – 1950 грн.
 
Відправлю Новою Поштою.
 
Тел.: 0978081267, Віталій.
Вкладення
1.jpg
3.jpg
 

Alert: