Наш Рок - найнадійніший сайт для покупки музичних інструментів та обладнання! Тут Ви завжди отримаєте оригінальні товари найвищої якості! Отримайте також корисну пораду від фахівців!

 
No avatar
Deathy
Повідомлень: 4
З нами з: 25 грудня 2012, 14:18

25 грудня 2012, 14:34

AMT R1 - славнозвісний емулятор легендарних Меса/Бугі в форматі преампа.
Педаль майже нова (є коробочка і всі доки), мені дісталася по обміну від форумлянина Iceinaglass (між іншим, рекомендую - порядна і приємна у спілкуванні особистість). Враження від звуку і функціональності педалі дуже позитивні.
Особливо мені подобається реалізована у цій серії можливість гри одночасно в паверамп комбіка і в лінію (для цього передбачені окремі виходи) - звук стає ще об"ємнішим і прочитуванішим - дуже рекомендую юзати цю опцію в групах з одним гітаристом
NOTE
Педаль краще юзати з 12вольтним блоком.
З 9вольтним взагалі нема сенсу юзати таку педаль, оскільки при такому живленні по звуку вона практично не демонструє наявних у неї переваг над пересічними педалями перегрузу.
Ціна - 800 грн.

Супер комплект обладнання для живої роботи (концерти/репетиції) та звукозапису - легендарний настільний моделюючий процесор ефектів для акустичної та електрогітари, бас-гітари і вокалу Line6 POD X3 та оригінальний ножний контроллер до нього Line6 FBV Express.
Новое поколение процессоров легендарной серии POD - POD X3 от LINE6 поразит Вас самой полной коллекцией высококачественных моделей гитарных усилителей, кабинетов, педалей эффектов и студийных приборов. Создавайте свое звучание или используйте 250+ пресетов про- уровня. Для тех, кто всегда жаждет большего, POD X3 является наиболее мощным процессом для создания новых звуковых палитр. Посылайте сигнал от Вашей гитары в две абсолютно независимые цепочки "усилитель-эффекты" одновременно. Записывайте бас или вокал используя басовые модели и модели микрофонных предусилителей, теперь включенных в POD X3. Вы также можете работать с двумя инструментами одновременно; при чем каждый не зависимо от другого!
Ціна за комплект - 3300 грн.
Також можливий продаж контроллера окремо (800 грн.).

https://beat.com.ua/product_info.php?pro ... anguage=ru

+38 097 473 14 54
pidkovych_s@ukr.net
 
No avatar
Deathy
Повідомлень: 4
З нами з: 25 грудня 2012, 14:18

10 січня 2013, 10:16

жопа-піська-заєбісь-ка
 

Alert: